آیین بهره برداری از دانشکده حکمرانی

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۴۴ کد : ۳۹۷۶۱ اخبار و رویدادها
ساختمان جدید دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران که با نظارت و همت اداره کل حسابرسی داخلی دانشگاه تهران بازسازی گردیده و در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ طی مراسمی با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر سید احمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات کل کشور و جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و اعضای هیأت علمی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران به بهره‌برداری رسید.
آیین بهره برداری از دانشکده حکمرانی

ساختمان جدید دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران امروز چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر سید احمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات کل کشور و جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و اعضای هیأت علمی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران به بهره‌برداری رسید.

محیط این دانشکده که قبلا بلااستفاده و مخروبه بود پس از شناسایی اداره کل حسابررسی داخلی و طرح گزارش عملکردی واحد فوق در کمیسیون املاک دانشگاه با همت این اداره کل بازسازی، تجهیز و قابل بهره برداری گردید.

سه ساختمان اصلی آن به نامهای حکمرانان شهید مالک اشتر، امیر کبیر و سردار قاسم سلیمانی مزین گردید.

آقای  سروری، مدیرکل حسابرسی داخلی دانشگاه تهران نیز در ادامه این مراسم، گفت: در بین همه دانشگاه‌ها، دانشگاه تهران اولین دانشگاه کشور است که نسبت به راه‌اندازی اولین اداره کل حسابرسی داخلی اقدام کرده است. در راه‌اندازی این اداره کل، از دیوان محاسبات الگوبرداری کرده‌ایم.
وی با بیان اینکه دانشگاه تهران دومین ملک‌دار کشور بعد از آستان قدس رضوی است، تاکید کرد: رئیس دانشگاه تهران به منظور ساماندهی املاک دانشگاه، دستور ایجاد کمیسیون املاک در دانشگاه تهران را صادر کردند. پس از تشکیل این کمیسیون، تمام املاک دانشگاه تهران شناسنامه‌دار شد. در حسابرسی املاک دانشگاه تهران، به طور میدانی برخی املاک که مدت‌ها بدون استفاده رها شده بود، شناسایی شدند.
مدیرکل حسابرسی داخلی دانشگاه تهران درباره نحوه تعیین محل جدید استقرار دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران، بیان داشت: در بررسی‌های میدانی به این ساختمان برخورد کردیم که پنج سال بود هیچ استفاده‌ای از آن صورت نگرفته بود. به موضوع ورود کردیم و عملیات احیای ملک کلید خورد، آماده‌سازی و باززنده‌سازی این مجموعه جهت استقرار دانشکده حکمرانی آغاز شد و هزینه لازم بابت مقاوم‌سازی، محوطه‌سازی، بازسازی و تجهیز ساختمان‌ها صورت پذیرفت.
آقای سروری در تشریح دلیل استفاده از ظرفیت اداره کل حسابرسی داخلی دانشگاه تهران برای راه‌اندازی دانشکده حکمرانی، گفت: زمانی که اداره کل حسابرسی با تدبیر رئیس دانشگاه تهران در دوره جاری مدیریت دانشگاه راه‌اندازی شد، مقرر شد تا در مواردی که برای احیای املاک راکد دانشگاه نیازمند به شتابدهی هستیم، از ظرفیت اداره کل حسابرسی استفاده شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در پایان این مراسم، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر سید احمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات کل کشور با تقدیم لوح و اهدای هدایایی از مدیرکل حسابرسی داخلی دانشگاه تهران، دکتر علوی استادیار دانشکده محیط زیست و ناظر فنی مهندسی پروژه و همکاران اداره کل حسابرسی داخلی دانشگاه بعنوان دست اندر کاران این پروژه ( آقایان بلوکی سبزواری ، جوادی ،میری آشتیانی ، باقری و نیازی) قدردانی کردند.

کد تحریریه : ۱۴۰۲۱۱۱۸

کلید واژه ها: اداره کل حسابرسی داخلی افتتاحیه حکمرانی دانشگاه تهران دیوان محاسبات