دستور رئیس دانشگاه تهران برای همکاری بخش‌های مختلف دانشگاه با اداره کل حسابرسی

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۳ کد : ۳۸۹۵۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه‌‌ها و رهنمودها
رئیس دانشگاه تهران: حسابرسی مالی در دانشگاه تهران کم نظیر است
دستور رئیس دانشگاه تهران برای همکاری بخش‌های مختلف دانشگاه با اداره کل حسابرسی

رئیس دانشگاه تهران از استقرار ساز و کار حسابرسی داخلی در دانشگاه تهران در راستای تحقق انضباط مالی و جاری ساختن اصول نظارتی و مدیریتی برای خودارزیابی مالی در دوره فعلی مدیریت دانشگاه خبر داد و تاکید کرد: ما بر این باوریم که حتی اگر نهادهای نظارتی هم نباشند ما باید کار نظارتی خودمان را درست انجام دهیم و طبق اصول و قواعد علمی، اخلاقی و قانونی، بدون اینکه حیف و میلی صورت بگیرد، بیت‌المال را هزینه کنیم. معتقدم همه مسئولان دانشگاه باید به حسابرسی داخلی پاسخگو باشند. در این راستا تاکید کرده‌ام که حسابرسی از بخش‌های مختلف دانشگاه را از دفتر رئیس دانشگاه شروع کنند و هیچ واحدی مصونیت نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه تهران افزود : حسابرسی مالی در دانشگاه تهران کم نظیر است و تاکید کرد : انضباط مالی اصلی مهم در دانشگاه است و در حسابرسی حتی دفتر من مصونیت ندارد.

دکتر مقیمی در ادامه گفت: املاک دانشگاه با قوت ساماندهی می شود و تمام رفتارهای دلالی در املاک جمع شده است!

کد تحریریه : ۱۴۰۲۱۰۰۵

کلید واژه ها: اداره کلی حسابرسی داخلی دانشگاه تهران دانشگاه تهران انضباط مالی حسابرسی مالی خودارزیابی مالی