حکم انتصاب جناب آقای سروری به عنوان عضو کارگروه تعیین قیمت و ارزش فرضی املاک دانشگاه تهران

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۹۷۰۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه‌‌ها و رهنمودها

جناب آقای ایوب سروری، مدیر کل حسابرسی داخلی، مطابق حکم معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران به عنوان عضو کارگروه تعیین قیمت و ارزش فرضی املاک دانشگاه منصوب گردید.

متن حکم به شرح زیر است:

با سلام و احترام

بنا به پیشنهاد مدیر کل محترم امور حقوقی دانشگاه، جهت ادامه فرایند قیمت گذاری املاک دانشگاه تهران، به موجب این نامه به مدت یک سال به عنوان عضو کارگروه تعیین قیمت و ارزش فرضی املاک دانشگاه منصوب می‌شوید. با استعانت از پروردگار متعال، در انجام وظایف و مسئولیت‌های محوله موفق و موید باشید.

کلید واژه ها: کارگروه تعیین قیمت و ارزش فرضی املاک جناب آقای ایوب سروری حکم انتصاب